Nůž HELLE Alden
Kód: C381290010Související produkty
Detailní popis produktu
Světoznámé norské nože značky Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal) od roku 1932. Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály - dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC.
Vybrané modely nožů Helle mají čepele vyrobené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození.
Helle knives jsou velmi vhodné jak pro jemné řezání a krájení, tak také zastanou nejnáročnější práci při zpracování dřeva a potravin.
Technické parametry:
Rukojeť: březový nádor
Délka: 135mm
Čepel: Sandvik 12C27 stainless steel
Délka čepele: 105mm
Síla čepele: 3,0mm
Pouzdro: hovězí kůže
Váha nože: 145g.
Vyrobeno v Norsku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože s pevnou čepelí |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Značka: | Helle |
Typ: | Lovecké, Outdoorové, Survival, Turistické |
Materiál čepele: | 12C27, Nerezová ocel |
Materiál rukojeti: | Dřevo, Bříza |
Materiál pouzdra: | Hovězí kůže |
Celková délka: | do 150 mm |
Délka čepele: | 101 mm - 200 mm |
Výbava: | Nůž |
#sizes_table#: | hidden |
Barva rukojeti: | Natural |
Hmotnost: | 101 g - 200 g |
Konstrukce: | Trn |
Přesná celková délka: | 135 |
Přesná délka čepele: | 105 |
Přesná hmotnost: | 145 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Světoznámé norské nože značky Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal) od roku 1932. Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály - dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC.
Vybrané modely nožů Helle mají čepele vyrobené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození.