Nůž HELLE Harding
Kód: C381190010Související produkty
Detailní popis produktu
Světoznámé norské nože značky Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal) od roku 1932. Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály - dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC.
Vybrané modely nožů Helle mají čepele vyrobené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození.
Helle knives jsou velmi vhodné jak pro jemné řezání a krájení, tak také zastanou nejnáročnější práci při zpracování dřeva a potravin.
Technické parametry:
Rukojeť: březovýnádor, kůže a tmavý ořech
Délka: 210mm
Čepel: Trojitá laminovaná nerezová ocel
Délka čepele: 100mm
Síla čepele: 3,1mm
Pouzdro: hovězí kůže
Váha nože: 104g.
Vyrobeno v Norsku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože s pevnou čepelí |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Značka: | Helle |
Typ: | Bushcraft, Outdoorové, Turistické |
Materiál čepele: | Laminovaná, Nerezová ocel |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Materiál pouzdra: | Hovězí kůže |
Celková délka: | 151 mm - 250 mm |
Délka čepele: | do 100 mm |
Výbava: | Nůž |
#sizes_table#: | hidden |
Barva rukojeti: | Natural |
Hmotnost: | 101 g - 200 g |
Konstrukce: | Trn |
Přesná celková délka: | 210 |
Přesná délka čepele: | 100 |
Přesná hmotnost: | 104 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Světoznámé norské nože značky Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal) od roku 1932. Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály - dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC.
Vybrané modely nožů Helle mají čepele vyrobené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození.